0
Domaći fudbal

FOTO: RFK NOVI SAD

ŽIGIĆ PREUZEO KLUB ZA KOJI JE NEKADA IGRAO: Nemamo mnogo vremena za dodatno upoznavanje! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.22 u 20:03

Branko Žigić je trenersku karijeru započeo kao asistent u Proleteru iz Novog Sada, nakon čega je dugo bio i šef stručnog štaba, zatim vodio i Mladost GAT, a sada se vraća u RFK Novi Sad koji se fuzionisao sa Proleterom.

Brzo je Žigić napustio Mladost, novopečenog Superligaša, a još brže pronašao novi klub i to iz istog grada. RFK Novi Sad ima velike ambicije i želi da se uslovno rečeno vrati u Superligu Srbije, pa je zbog loših rezultata ostavku podneo Aleksandar Radunović, a na njegovo mesto došao je Branko Žigić, koji je danas zvanično predstavljen.

FOTO: RFK NOVI SAD

„Hvala ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Smatram da Novi Sad zaslužuje mnogo bolje mesto na tabeli nego na kojem se trenutno nalazi. O igračkom kadru znam dosta i stanje na tabeli nije realno s obzirom na to koliko ti igrači mogu da postignu. Nemamo mnogo vremena za dodatno upoznavanje, već za vikend nas očekuje nova utakmica. Treba da vratimo igračima verovatno „poljuljano“ samopouzdanje, jer fudbal je nemoguće da su zaboravili da igraju. Siguran sam da postoji neka doza straha s obirom na rezultat koji su ostvarili u prva četiri kola. Promena trenera treba da donese nešto novo, bar što se tiče energije. Jedino igrači mogu da izađu iz ovog problema, naravno uz mene i moj stručni štab. Očekujem već od današnjeg dana i prvog treninga da vidim novu, pozitivnu energiju.“ rekao je brat Nikole Žigića na predstavljanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter