1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NAŠ GOLMAN NIJE IMAO NIŠTA’: Trener Kolubare vidno razočaran nakon poraza na ‘krovu’!

Objavljeno: 22.08.22 u 20:20

Nije mogao da bude zadovoljan nakon poraza, jer je njegova ekipa igrala dosta dobar fudbal tokom većeg dela susreta.

Voždovac je na ‘krovu’ savladao ekipu Kolubare sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Miloš Pantović. Nakon duela, vidno indisponiran bio je Dejan Đurđević, šef stručnog štaba tima iz Lazarevca.

‘Po svemu viđenom, na terenu smo zaslužili tri boda. U fudbalu nekad nije tako. Voždovac je malo bolje otvorio utakmicu, u prvih 15-20 minuta, imali su dve tri situacije u kojima su zapretili. Do kraja utakmice naš golman nije imao ništa… U drugom smo znali šta hoćemo, falio je gol, dve situacije 1 na 1, lopte koje su prolazile kroz peterac… Na kraju na individualnu grešku primamo gol.’ – rekao je Đurđević, da bi potom dodao da je dosadašnjim delom sezone zadovoljan:

VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

‘Zadovoljni smo, ali se stvari brzo menjaju. Nisam zadovoljan jer smo izgubili, da je ostalo nerešeno bio bih relativno zadovoljan. Ne radimo lošu stvar, ali biće mnogo turbulencija, mnogo borbe, moramo da budemo spremni na sve!’ – zaključio je on.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter