3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

JOVANOVIĆ MOŽE BITI ZADOVOLJAN, JOŠ DVA POJAČANJA SE PRIKLJUČILA EKIPI: Zvezda ‘puca na visoko’! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.22 u 23:27

Zvezda sve kompletnija!

Amerikanci Hasan Martin i Džejlen Adams doputovali su u ponedeljak u Beograd, a nakon standardne procedure, detaljnih lekarskih pregleda i testova, biće u opremi crveno-belih na prvom zvaničnom treningu tima za novu sezonu.

Nekadašnji centar Budućnosti i Olimpijakosa iz Pireja za koji je nastupao prethodne dve sezone, potpisao je sa crveno-belima ugovor na dve sezone.

FOTO: KK Crvena zvezda

Hasan Martin je rođen 22.novembra 1995. godine u Njujorku, visok je 201 centimetar, odlikuje ga za poziciju na kojoj igra izuzetna brzina i velika snaga, kao i izuzetno čvrsta igra u odbrani.

Džejlenu Adamsu Crvena zvezda će biti prvo evropsko iskustvo nakon sezona u NBA, G ligi i australijskog NBL ligi u kojoj je sezonu okončao kao šampion i MVP cele lige.

FOTO: KK Crvena zvezda

Adams, koga odlikuju izuzetna brzina i sjajan pregled igre, prošle sezone u australijskog NBL ligi imao je izuzetne brojke: 20 poena, 6 asistencija i 5 skokova po meču.

Rodom je iz Hanovera (Merilend 04.05.1996) visok 188 centimetara i težak 86 kilograma, a nakon koledž karijere (nedraftovan) nastupao je za ekipe Atlante, Portlanda i Milvokija. Kao član Viskonsin Herda, tima Milvoki Baksa u „Dži ligi“ izabran je za člana idealne petorke za 2020. godinu. Odlazak u Australiju pokazao se kao pun pogodak, jer je obeležio sezonu igrajući za klub kome je pomogao da dođe do četvrte titule prvaka Australije i dobio priznanje (MVP) koje su pre pre njega osvajali Endrju Bogut i Džašon Tejt sada igrač petorke Hujston Rokitsa.

0
0

3 Komentara

  1. ..jbg..ko ‘visoko leti’, ima SIGURAN PAD na..Grobarsku LOPATU..?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    …“PUCA..“, ALL“ „KRAK“ od petokkkrake crv ene, ma ispucali su sve ‘zivote’, a Zoc im uzima i ovay poslednji..!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter