1
Košarka

(190913) -- BEIJING, Sept. 13, 2019 (Xinhua) -- Facundo Campazzo (R) and Nicolas Laprovittola of Argentina celebrate after the semifinal match between Argentina and France at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 13, 2019. (Xinhua/Zhang Chenlin)

BIVŠI SAIGRAČ JOKIĆA NEĆE IZ AMERIKE: Pokazao sam da sam kvalitet, osećam se kao NBA igrač!

Objavljeno: 22.08.22 u 14:48

Nekadašnji saigrač Nikole Jokića Fakundo Kampaco nije dobio produženje ugovora sa Denver Nagetsima, pa je od ovog leta slobodan igrač. On se ipak nada da će ostati član najjače lige sveta.

„Želim da ostanem u NBA, mislim da sam pokazao da sam konkuretan kada sam deo rotacije. Zapravo, u plej-ofu prve godine sam bio starter, osim u poslednjoj utakmici. Igrao sam mnogo i u ligaškom delu sezone“, kaže Kampaco.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Spekuliše se o njegovom povratku u Real Madrid, iz kojeg je i otišao u Nagetse.

„Ne kažem ’ne’ Realu, samo kažem da su moji pažnja i energija trenutno usmereni ka NBA. Osećam se kao NBA igrač i to mi je prva opcija, želim da ostanem na tom nivou. Real Madrid je najveći klub u Evropi koji mi je pomogao da dođem do NBA, ali želim da ostanem u SAD“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter