3
Evrokupovi

Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR UOČI REVANŠA: ‘Stadion me ne opterećuje – Dolazimo da kontrolišemo i pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife!’

Objavljeno: 22.08.22 u 21:51

Makabi ima rezultatsku prednost, ali je Crvena zvezda favorit uoči revanša!

Sutra od 21h na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra se revanš duel plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Crvena zvezda dočekuje Makabi iz Haife, a gosti imaju prednost od 3:2 iz prvog susreta. Uoči duela, medijima se obratio trener Makabija – Barak Bahar.

O potencijalnom izostanku Pjeroa koji je zadobio lakšu povredu, Bahar je rekao:

Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Trebalo bi da trenira i ne vidim razlog zašto ne bi igrao!’

Iako će Crvena zvezda važiti za favorita, Bahar naglašava da njegov tim dolazi da igra svoju igru!

‘Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica!’

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Kaže trener Makabija i da su spremni za penale!

‘Ako dođe do penala, bitno je ko je završio utakmicu. Radili smo na tome, uvek morate da budete spremni!’

FOTO: FK Crvena zvezda

Smatra Bahar i da će iskusni igrači dobro izneti pritisak ‘Marakane’.

‘Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da prtitisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno.’

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter