3
AdmiralBet ABA Liga

Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ VIDNO ZADOVOLJAN STIGAO NA POČETAK PRIPREMA: ‘U procesu sam oporavka – Na nama je da radimo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 21:25

Partizan će ove sezone nesumnjivo jurišati na sve trofeje koji budu u igri!

Danas je KK Partizan predvođen Željkom Obradovićem započeo pripreme za novu sezonu, reklo bi se istorijsku, jer su se ‘crno-beli’ nakon višegodišnjeg ‘posta’ vratili u Evroligu. Svoje utiske izneo je Aleksa Avramović, koji zbog povrede šake, pripreme počinje nešto kasnije.

‘Pa srećan sam što sam sa saigračima, svi su tu osim Jama i Papapetrua. Uvek je lepo videti stara lica, zbližili smo se, sada je bitno da nagradimo to jednim trofejom i nadam se da ćemo da napravimo iskorak što se toga tiče.’ – rekao je Avramović i potom dodao:

‘Prerano je govoriti plej-ofu, kako se bude odvijala situacija na terenu, tako će naši apetiti da rastu kada budu padali protivnici u Areni. Na nama je da radimo, da se bolje upoznamo i napravimo hemiju, pohvatamo sistem koji trener od nas traži. Nadamo se da, ako to uradimo u što kraćem roku, imaćemo više prilike da to učinimo.’

Vojvodina v Mladost – Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ono što je sve najviše zanimalo, jeste koliko je ozbiljna njegova povreda.

‘I dalje sam u procesu oporavka i želja mi je da se vratim što pre na teren. Koliko će biti potreba za izostankom sa terena kako bih spreman, to ćemo videti. Medicinski tim radi da me što pre vrati na teren!’ – zaključio je srpski reprezentativac.

0
0

3 Komentara

  1. TAKOeee Aleksaaaaa…!!! PS…a “qani bez nadzora, bice VRACENI u kavez, tj. CIRKUSU, na shipku, gde im je oduvekkk i bilo mesto, posto su u pocetku (bar po Darvinovoj teoriyi..) ‘stvaranja sveta’ ZAOSTALI U RAZVOJU, za razliku od nas GROBARA koji smo stvoreni u ljudskom obliku, a oni u (sadasnjem..)’obLIKU mankiya“…NISMO ISTI, DVE OBALE, DVA SVETA!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter