0
Atletika

FOTO. Screenshot

OVAKO SE PRUŽA PODRŠKA: Dragutin Topić svim srcem navijao za ćerku! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 10:36

Angelina Topić osvojila je bronzanu medalju u skoku u vis i tako Srbiji donela četvrtu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Topićeva je već iz prvog pokušaja skočila 193 centimetara i na taj način obezbedila bronzanu medalju i zlatnim slovima se upisala u istoriju srpske atletike.

U krupnom planu se našao i njen otac, proslavljeni Dragutin Topić koji je burno pratio njen nastup u najvećem gradu Bavarske. Kada ga je kamera prikazivala, Topić se u lošim trenutcima vidno nervirao i roditeljski reagovao i burno slavio kada bi Angelina ostvarila uspešan skok.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Proslavljeni atletičar se kasnije i obratio javnosti na svom Fejsbuku.

– Kažu da je jutro pametnije od večeri… I dalje ne shvatam da je ovo dete, Biljino i moje prvenče uradilo ono što je nemoguće. Najmlađa osvajačica medalje ikada na evropskim prvenstvima.

– Sedim i plačem. U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter