4
Domaći fudbal

from left Slavoljub Srnic Filippo Falco Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA GA PRECRTALA, ALI ON NEĆE IZ SRBIJE: Još jedna sezona u crveno-belom, uzalud ponuda sa Bliskog istoka!

Objavljeno: 21.08.22 u 10:27

El Fardu Ben je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde kada se statistika, dugovečnost i uspesi sa klubom stave u razmatranje, ali ipak polako ulazi u suton svoje karijere. Fudbaler sa Komora nije u užim planovima Dejana Stankovića za ovu sezonu, ali ipak on kako stvari stoje, krilni napadač ostaje u Beogradu.

Naime kako Sportski žurnal navodi fudbaler je imao priliku da se preseli Al Batin, tim iz Saudijske Arabije, ali ipak Ben nije želeo da seli porodicu iz Beograda, pa će ostati da se bori za mesto u timu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Napadač sa srpskim pasošem je u Zvezdu došao januara 2018., a sa petostrukim uzastopnim šampionom Srbije je uzeo isto toliko titula, dva Kupa, i igrao je grupnu fazu neka od dva najjača takmičenja pod okriljem UEFA.

0
0

4 Komentara

  1. ..pa nije „Lud“ da ide sada, kad fk Coor***VA UZIVA u „Zlatnom dobu’ po nezapamcenom „Doniranyu“ cLupskog budzeta od strane “orqana..bar tako kaze dzayic..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter