0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: General overview of stadium Rajko Mitic prior to the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VEOMA POZNATO LICE SUDI ZVEZDI: „Mrzitelj“ Čelsija, razdvajao Kontea i Tuhela, a crveno-belima doneo sreću sa Jang Bojsom!

Objavljeno: 21.08.22 u 14:01

Fudbaleri Crvene zvezde i Makabija u utorak od 21 čas igraju revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a prvi meč u Izraelu dobio je tim iz Haife rezultatom 3:2, ništa što je nemoguće dostići za petostrukog uzastopnog prvaka Srbije.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

A pravdu će deliti ni manje ni više nego Entoni Tejlor, arbitar koji je na centru bio i 2019. godine kada su crveno-beli uspeli da eliminišu švajcarski Jang Bojs i plasiraju se drugi put uzastopno u najjače evropsko fudbalsko takmičenje.

Nedavno je Tejlor žestoko oštetio londonski Čelsi u gradskom derbiju sa Totenhemom, a na kraju meča je morao da razdvaja i stratege oba tima, Kontea i Tuhela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter