0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE: Evo kako doći do preostalih ulaznica!

Objavljeno: 21.08.22 u 19:20

U toku je onlajn prodaja!

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Izabranike Dejana Stankovića u utorak očekuje borba za grupnu fazu Lige šampiona, a klub obaveštava sve navijače da će svi oni koji to nisu učinili do sad imati još jednu priliku da obezbede ulaznicu za utakmicu plej-ofa koja se igra protiv Makabija na stadionu “Rajko Mitić”, ali isključivo za južnu tribinu.

Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog velikog interesovanja, ujedno i nemogućnosti naših pre svega članova, a potom i navijača da dođu do ulaznice za utakmicu sa Makabijem odlučio da danas u 14 časova i 30 minuta pusti u online prodaju preostali kontigent karata za južnu tribinu.

Podsećamo sve navijače da se za revanš meč plej-ofa priprema posebna koreografija, a potrebno je da svaki navijač da svoj doprinos kako bi Marakana još jednom izgledala spektakularno. Svi zvezdaši koji su obezbedili ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu potrebno je da dođu u crvenim majicama, a oni koji su kupili ulaznice za severnu i južnu tribinu u belim. Zvezdaši, vidimo se na Marakani – navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter