0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

MITRU JE SVE OPROŠTENO: Razbio šoferku saigraču i poručio da nema nameru da plati! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 20:15

Aleksandar je fotogorafiju poslao u grupni timski čet!

Prethodne sezone je redom rušio rekorde u Čempionšipu, a sada je rešio da pomogne Fulamu u nameri da ostvari značajniju ulogu u Premijer ligi. Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, postigao je već tri pogotka na isto toliko odigranih utakmica u elitnom rangu engleskog fudbala. Miljenik je navijača, a neretko vidimo da on zaista uživa u Londonu.

Pre nekoliko nedelja, Mitrović je na treningu snažno šutno loptu, koja je preletela zaštitne ograde trening centra i polomila šoferku na jednom automobilu. Kasnije se ispostavilo da je reč o vozilu njegovog saigrača, Toma Kernija.

Mitrović se odlučio da napravi selfi i pošalje u grupni čet, na šta je brzo reagovao ‘oštećeni’.

-Ovo je poslao u grupni čet. Izgleda kao da se oseća krivim, zar nije tako? – napisao je Kerni.

Mitrović se u jednom intervjuu detaljnije posvetio ovoj temi.

– Šutnuo sam loptu, prebacio sam zaštitnu ogradu, razbio sam mu staklo na kolima i bio sam jako srećan. Bio sam toliko srećan što je Kernijev auto, prosto sam uživao – kazao je Aleksandar, dodavši uz osmeh da nije platio štetu i da nema nameru da to uradi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter