0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠLIJE SLAVILE U SURDULICI: Štulić ‘srušio’ Radnik sa dva pogotka, TSC razbio maler! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 20:38

Nišlije upisale prvi trijumf nakon dolaska novog trenera!

U okviru 7. kola nacionalnog šampionata Srbije susreli su se Radnik i Radnički iz Niša. Gosti sa ‘Čaira’ napravili su podvig i savladali domaći sastav u Surdulici sa 1:3. Igrač utakmice je mladi napadač ‘Meraklija’, Nikola Štulić, koji je na današnjem meču dva puta zatresao mrežu rivala.

Radnički je ovom pobedom pobegao sa začelja tabele, a domaći fudbaleri su im olakšali, jer su u 53. minutu ostali sa igračem manje. Štulić je pogađao u 20. i 74. minutu, Pejović je bio precizan sa bele tačke u 55, dok je počasni pogodak za Radnik postigao Subotić u samom finišu meča.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom današnjem meču, TSC je zabeležio prvu pobedu na domaćem terenu u ovoj sezoni. U Bačkoj Topoli je gostovala ekipa Mladosti GAT, a izabranici Žarka Lazetića ostvarili su rutinsku pobedu, rezultat je glasio 3:0. Đakovac je dva puta bio precizan, prvo u 13, zatim u 39. minutu, a konačan rezultat postavio je Ratkov u 75. minutu meča.

Rezultati:
Petak:
Napredak – Novi Pazar 1:2

Subota:

Vojvodina – Mladost 1:1
Javor – Radnički 1923 0:1

Nedelja:

Radnik – Radnički Niš 1:3
TSC – Mladost GAT 3:0

Ponedeljak:

17:00 Voždovac – Kolubara

Odložene:

Čukarički – Crvena zvezda
Partizan – Spartak Subotica

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter