0
ATP

FOTO: Twitter/@CincyTennis

KONTINUITET JE MISAONA IMENICA: Medvedev i dalje bez velike titule u ovoj godini! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 09:40

Ruski teniser Danil Medvedev poražen je u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju od Stefanosa Cicipasa nakon tri seta i gotovo dva i po sata borbe. Rezultat je iznosio 7:6, 3:6, 6:3, a ovo je tek treća pobeda Grka u deset mečeva nad prvim teniserom sveta.

Prvi set je bio neizvestan od početka do kraja, a trajao je više od sat vremena. Odluka je doneta u taj-brejku, kada je Medvedev imao i set loptu, ali Cicipas sa tri vezana poena dovodi sebe u vođstvo. Drugi set je u prvi mah delovao dosta praktičnije, jer je Rus ekspresno poveo 5:0, ipak Grk se nije dao pa je uspeo da dođe do tri vezana gema, i da ima tri uzastopne brejk lopte za potpuni povratak, ali Medvedev ih sve čuva i poravnjava rezultat.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

U poslednjem delu igre viđena je svega jedna brejk lopta i manje drame, a nju je Cicipas iskoristio u šestom gemu i priveo meč kraju. U finalu ga čeka 152. igrač sveta Borna Ćorić koji je savladao Kamerona Norija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter