0
Domaći fudbal

Aleksandar Linta i Gordan Petric Mladost GAT - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga 14.8.2022. Aug. 14. Novi Sad Srbija photo: Miroslav Todorovic/STARSPORT

GAT VIDA RANE OD MARKOVIĆA U BAČKOJ: „Ne idemo da se branimo, ako budemo dobri bićemo nagrađeni“!

Objavljeno: 21.08.22 u 13:17

Fudbaleri TSC-a dočekuju na svom stadionu ekipu novosadske Maldosti GAT, a u ovom meču obe ekipe žele da prekinu negativne nizove. Tim iz Bačke Topole želi prvi trijumf na svom terenu, dok gosti žele prvi trijumf još od premijere u Surdulici. U susret tome govorili su za medije predstavnici novajlije u najjačem rangu srpskog fudbala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

Bio je izazov igrače psihički i fizički oporaviti nakon šokantnog poraza od Partizana. Iskoristili smo nedelju da se regenerišemo i da što bolje i spremnije dočekamo meč sa TSC-om. Imamo pun respekt prema našem protivniku. U Bačku Topolu nećemo ići da se branimo, a da li će nam ta hrabra igra nešto doneti videćemo. Ako u kontinuitetu budemo dobri na terenu verujem da ćemo za to biti adekvatno nagrađeni, možda baš sad u utakmici sa TSC-om – kaže šef Aleksandar Linta, a prenosi zvanični Instagram nalog Mladosti GAT.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Očekuje nas teško gostovanje jednoj kvalitetnoj ekipi. U prethodne dve utakmice zaslužili smo mnogo više, sigurno da će nam se propušteno, kao što je šef rekao, negde vratiti. Nadam se dobroj igri i dobrom rezultatu – istakao je Milan Mirosavljev, koji je sa dva pogotka na vrhu liste strelaca ekipe Mladosti GAT.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter