0
Boks

FOTO: Twitter/@Tyson_Fury

FJURI HOĆE BORBU ZA APSOLUTNOG PRVAKA PLANETE: Platite mi da prebijem Ukrajinca, uradite sve da dođe do borbe!

Objavljeno: 21.08.22 u 14:24

Ukrajinski bokser Aleksander Usik odbranio je titule prvaka sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO. On je u subotu u Džedi, Saudijska Arabija, posle dvanaest rundi podeljenom odlukom sudija u revanšu porazio Britanca Entonija Džošuu. 

On je nakon meča prozvao ili pozvao Tajsona Fjurija za borbu u kojoj bi objedinili titule, a Kralj cigana je to prihvatio, naravno, prvo mora da se verovatno najboljem bokseru svih vremena plati željena kompenzacija za borbu.

Očekivano je Džošua izgubio od Usika. Engleska je ponovo ostala bez pojasa. Međutim, postoji opcija da ga vrati u svoje vlasništvo. Pošaljite Kralja cigana u ring. – rekao je Fjuri.

Ipak da bi došlo do borbe, moraće očigledno da se izdvoji basnoslovna svota novca.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

–Platite da prebijem Ukrajinca, kao što sam prebio i njegovog sunarodnika. Izvadite svoje čekove i ja ću vratiti Ukrajinc, gde mu je mesto. Čekamo na objedinjenje svih titula 20 godina, uradite sve da do nje dođe –zaključio je Fjuri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter