0
Boks

FOTO: Screenshot

DŽOŠUA PORAŽEN PA NAPRAVIO HAOS: „Ti nisi jak, kako si me dobio!?“, potom uzeo zastavu Ukrajine! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 10:15

Britanski bokser Entoni Džošua nije uspeo da slavi ni u drugom meču sa Aleksandrom Usikom, a nakon meča, vidno uzdrman, napravio je pravi mini-šou nakon meča. On je najpre bacio pojaseve, da bi se potom ogrnuo zastavom Ukrajine.

„Veština pobeđuje u boksu, ti nisi jak, kako si me uopšte dobio? Kako?! Ja imam karakter i odlučnost.“

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Zatim se napravio i obraćanje publici i prisutnima.

„Usik je jedan paklen borac, dajmo mu aplauze. To je emocija, ako znate moju priču onda razumete i moju strast. Ja nisam amaterski bokser, ja sam bio potencijal od malih nogu. Išao sam u zatvor, platio sam kauciju i počeo sam da treniram, znao sam, ako odem opet nikad se neću boriti. Strast, j…a strast, to je sve što ubacujem u ovo s…e. Ovaj čovek me je dobio večeras, mogao sam biti bolji, ali zaslužio je aplauze. Usik je svetski prvak“, rekao je Džošua i dodao:

„Ja nisam borac za 12 rundi, pogledajte me, ja sam nova rasa teškaša. Majk Tajson, Soni Liston, Džek Dempsi. Rekli bi mi ‘Nisi kao Roki Marćano’, naravno da nisam, ja nemam 90 kilograma, ja imam 115. Težak sam i jak sam. To je težak rad.“ – zaključio je momak rođen u Votfordu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter