0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI OBAVEŠTAVAJU SVOJE NAVIJAČE: Evo kako da date doprinos koreografiji!

Objavljeno: 21.08.22 u 17:15

Meč sezone očekuje aktuelnog šampiona Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak, 23. avgusta, od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Makabi iz Haife u okviru revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona, a tim povodom, crveno-bele navijače očekuju brojne zanimljivosti pre utakmice – najavljuju iz kluba.

Red Star šop će imati svoje pultove ispred sektora za članstvo na zapadnoj tribini, kao i ispred istočne tribine našeg stadiona. Budući da su navijači za ovaj meč spremili koreografiju u okviru koje će sever i jug biti beli, a istok i zapad crveni, svi oni koji ne budu imali majice, moći će na ovim pultovima da ih obezbede u odgovarajućim bojama za svoju tribinu. Pored toga, na pultovima Red star šopa će biti i drugih stvari koje će moći da se kupe.

Ispred istočne tribine Marakane, naći će se i velika fan zona, u kojoj će pre svega naši najmlađi fanovi biti u prilici da se zabave i uživaju. Sjajno druženje upotpuniće i di-džej, uz nezaobilazne igrice u kojima će publika moći da učestvuje i da se zabavi. Takođe, pored pulta Red Star šopa koji će se naći u sklopu fan zone, biće postavljen i punkt za članstvo, gde će svi oni navijači koji to već nisu uradili, moći da se obavežu na ljubav crveno-belima u vidu aktivne članske karte. Pored toga, u okviru fan zone naći će se i deo sa hranom, koja će se služiti prvi put i razlikovaće se od one koja se nalazi na stadionu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter