0
ATP

FOTO. Twitter/@CincyTennis

ĆORIĆ POKORAVA SINSINATI: Hrvatski teniser u finalu Mastersa! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 09:05

Borna Ćorić je nastavio sa sjajnim partijama pa je tako u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju savladao britanskog tenisera Kameruna Norija sa 2:0 u setovima nakon ravno devedeset minuta igre, a rezultat po setovima bio je 6:3, 6:4.

Prvi set je krenuo loše po Hrvata, brzo je polufinalista Vimbldona došao do prednosti od 3:1, ali to je bilo sve, jer je Borna zaigrao mnogo bolje i dobio narednih pet uzastopnih gemova i priveo set kraju. Drugi deo igre je bio nešto drugačiji, ogroman problem je Ćorić imao u drugom gemu kada je spašavao brejk lopte, ipak, konsolidovao se, napravio brejk tri gema kasnije i bez problema čuvao svoj servis do kraja meča za nastavak impresivnih igara.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Ovo je četvrti TOP 20 tenise koga je Borna savladao, a prethodno su pali Nadal, Bautista Agut i Ože Alijasim. U finalu ga čeka Stefanos Cicipas koji je savladao Danila Medvedeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter