7
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

BOGDANOVIĆ U SVOM STILU: ‘U Partizanu mnogo smrdi, treba im bager za upravu! Dugo će gledati Zvezdi u leđa!’

Objavljeno: 21.08.22 u 18:34

‘Mnogo je to dublje nego što pričaju i misle!’

Nekadašnji as madridskog Atletika i Verder Bremena, Rade Bogdanović, poznat je kao sagovornik bez dlake na jeziku. Bogdanović uvek direktno i bez ustezanja iznosi svoje mišljenje, a ovog puta je u razgovoru za ‘Kurir‘ analizirao stanje u Partizanu. Rade je pružio punu podršku novom šefu struke crno-belih, Gordanu Petriću.

-Fin je to rezultat 4:1, ali da se ne lažemo, onu ekipu bi dobili i veterani sa Savom, Ćirom i Đoletom… Partizan je u ozbiljnom problemu. Veoma hrabar potez Gordana Petrića da dođe u klub koji u sportskom i finansijskom smislu tone velikom brzinom. To odslikava njegov ljudski odnos prema klubu u kojem se afirmisao. Niko normalan tu ne bi ušao, želim mu svu sreću ovog sveta – rekao je  Rade Bogdanović zaKurir, pa nastavio:

– Bilo bi dobro da Partizan pobedi i na Malti. Da donesu za srpski koeficijent još neki bod. Ligu konferencije je dobro takmičenje, ali samo zbog para koje donosi. Sportski, to nije neki nivo.

Na pitanje da li Partizan ima šanse da izađe iz krize, Bogdanović je odgovorio u svom stilu.

– Šta sve njemu treba… Prvo bager?! Da najure onu upravu! Pod broj jedan. Pod broj dva, dugo će vremena biti potrebno da se Partizan vrati. Ne zato što je loše startovao, već što u dubini kluba smrdi. Ovo sada dolazi za naplatu sav nerad koji je bio poslednjih godina unazad. Partizan kad je domaći fudbal u pitanju, gledaće u leđa Zvezdi onoliko dugo, koliko gleda Hajduk iz Splita Dinamu iz Zagreba. A, svi znamo koliko to traje u Hrvatskoj. Više od 20 godina. E, to čeka Partizan. Mnogo je to dublje nego što pričaju i misle – poručio je Rade Bogdanović

0
0

7 Komentara

  1. Atak na Partizana uz orkestriranu medijsku i naročito finansijsku pomoć države tj. narodnih para traje vec deceniju i niko ne bi mogao da izvuče SD iz tog uragana. Živimo u državi gde bi svi da se dosvore najvaćem Zvezdinom navijaču pa tako pokojni Lazanski farba ambasadu Srbije u crveno belo i spisak je dug….

    0
    0
    Odgovori
  2. ps..a mozda nam treba ‘tenk’ upakovan u duqine boye, kako bi i MI malo bili..prihVAtljivi za ove pozadince, tj. nazadnjake, jbg..nash „PARNI VALJAK“ se ne uklapa u trenutni ambiyent or“qana ‘odluciVAnja’ i delioca budz. sredstAVa…oVAko sve ide u Coor***VU proteziranu!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ma nisi u prAVu boqdanovichu,,jedna najobicnija PROMENA preCednika i eto nasss ponovo uz vlas’, poput Coor***VE sada.., iLi se ovde izgleda ‘radi o tome’ ko bolje shiPu i pri ma, a tu su “qani ipakkk neprikosnoveni..daaa..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zašto se vi stari fudbaleri ne organizuje te i išćerate Vučelić i družinu. Oni su i došli na vlast na pokvaren način.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter