0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnik Surdulica

BABIĆ PRED RADNIČKI IZ NIŠA: Mi se pitamo sutra!

Objavljeno: 21.08.22 u 00:05
Dve ekipe u istoj su situaciji i u borbi za beg sa dna tabele, a šta u Radniku očekuju od ovog meča, čulo se na redovnoj pres konferenciji pred utakmicu.

– U momentu kad imamo rezultatsku krizu, ali ne i krizu igre, sigurno je da nas očekuje jako teška utakmica, i kako je ovo jedna vrsta derbija, to je još jedan motiv više za igrače. Ni mi ni oni ne zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo. Po meni ovi momci su zaslužili da u ovim prethodnim dvema utakmicama uzmu koji bod više. No, takve stvari su se izdešavale da smo eto u prošloj utakmici na domaćem terenu skoro sat vremena imali igrača više i nismo uspeli da to realizujemo. U Lučanima smo imali i predsnost i igru, i premoć na terenu, medjutim sami smo sebe iskažnjavali. Bili su ovi momci dominantniji i posećeniji u obe utakmice koje sam ja vodio,  medjutim, možda nam je falila ta neka doza sreće ili je još uvek prisutan taj psihološki pritisak koji trpe igrači. Zaista im nije lako, znam kako jako žele pobedu, a sa druge strane rade jako dobro i verujem da će to rezultatski početi da im se vraća. Ja od njih očekujem na ovoj utakmici da daju svoj maksimum. Neću da ih opterećujem rezultatom jer znam da će rezultat doći. To sam i njima reko kako bi se rasteretili i kako ne bi  razmišljli o konačnom rezultatu dok igraju utakmicu. Nadam se da će se nama vratiti, nama treba i nadam se da smo zaslužili. Što se tiče Radničkog, zaista je to odlična ekipa, odlični igrači, sve je tamo pod nekim drugim ambicijama isto bilo kao što je bilo kod nas. Oni imaju svoje probleme, mi svoje, ali nadam se da ćemo mi naše sutra barem trenutno da rešimo, kako na naše, tako i na zadovoljstvo naših navijača. – ističe šef stručnog štaba Radnika, Dragan Radojičić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Siniša Babić takođe očekuje tešku utakmicu, ali se nada prvoj pobedi na domaćem terenu i početku serije dobrih rezultata.

Slažem se sa šefom da je pred nama jedna teška utakmica jer nas do sada rezultati nisu ispratili našom igrom na terenu, pogotovu u poslednjoj utakmici u Lučanima. Tokom cele nedelje se na treninzima oseća drugačija atmosfera i dobro radimo pa sam vođen dugogodišnjim iskustvom u fudbalu uveren da to mora da se vrati negde, na nekoj utakmici. Mi se nadamo da će to biti sledeća i to baš protiv ekipe u kojoj sam ja proveo godinu dana. Mi se pitamo sutra, pogotovu što igramo na domaćem terenu i očekujemo podršku publike jer će nam zaista trebati taj dobar rezulat da se pokrenemo sa ovog mesta i krenemo da ostvarujemo pobede i taj rad preko nedelja dođe na naplatu. – zaključio je Babić.

Utakmica Radnik – Radnički igra se u nedelju od 18:00 na efbet stadionu u Surdulici, ulaz besplatan a direktan prenos meča na šestom kanalu TV Arene sport.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter