1
Evropske lige

FOTO: FK Borac Banja Luka

OGROMNO POJAČANJE U REPUBLICI SRPSKOJ: Lalatoviću se ispunila velika želja!

Objavljeno: 21.08.22 u 13:21

Deluje da je Nenadu Lalatoviću bio potreban period adaptacije, pa se tako nakon lošeg starta sezone izdigao iz situacije, stvari počinju da dolaze na svoje mesto, pobeđen je Železničar u derbiju, a pričalo se da treba i da dobije veliko pojačanje u vidu Nikole Ninkovića, popularnog Džigija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Sagi je došao kraj, i nekadašnji igrač Partizana će put Banjaluke, tačnije već je predstavljen na stadionu jednog od najvećih klubova iz Republike Srpske.

„Možemo da budemo zadovoljni što smo uspeli da u svoje redove dovedemo Nikolu i Alena od kojih očekujem da dodatno pojačaju, prevashodno, napadačku liniju našeg tima. Radi se o veoma kvalitetnim igračima koji mogu da naprave razliku na terenu, a shodno tome i da donesu dodatnu snagu u našu ekipu. Verujem da će se lako uklopiti u tim i da će vrlo brzo pokazati šta znaju na terenu“, rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsednik Borca.

Prošle godine je popularni Džigi nosio dres Proletera sa Slane bare, sa kojim je ispao u niži rang takmičenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter