0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI I RUDARI ZATVRAJU KOLO: Puača debituje na ‘Krovu’!

Objavljeno: 20.08.22 u 18:52

Težak zadatak pred ekipom Voždovca!

U sedmom kolu domaćeg šampionata, fudbaleri Voždovca pod vođstvom novog šefa struke odmeriće snage sa Kolubarom u ponedeljak od 17 časova na svom stadionu.

Lazarevčani u dobroj formi dočekuju ovaj duel, trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa devet bodova, a u prethodna dva meča upisali su bod protiv Vojvodine kao i pobedu nad niškim Radničkim. Zmajevi imaju samo bod manje od protivnika te zauzimaju 10. poziciju.

Za novog šefa struke ovo će biti debi u Superligi i pred domaćom publikom.

-Čitave nedelje radimo zajedno i cilj je da se što pre adaptiramo jedni na druge kako bismo ideje koje želimo da implementiramo mogli da primenimo već od prve utakmice. Utakmica sa Kolubarom je prvi izazov i verujem da će se već u ponedeljak videti rezultati svega što smo radili od kad smo došli. Mnogo je pozitivnih stvari bilo u igri Voždovca, ali je svakako i mnogo elemenata koje ćemo probati da nadogradimo kako bismo nastavili da ostvarujemo ciljeve koje smo postavili – rekao je  Nikola Puača.

Ulaznice za meč između Voždovca i Kolubare biće u prodaji na dan utakmice od 10 časova na blagajni Ticketline koja se nalazi na drugom spratu Stadion šoping centra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter