1
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Mladost Lucani Filip Stevanovic Beograd, 16.12.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STEVANOVIĆ IMA NOVI KLUB? Herenven nije bio njegovoj meri – Može li da se dokaže u Portugalu!?

Objavljeno: 20.08.22 u 11:48

Mora da se dokaže i nametne!

Srpski vunderkid – Filip Stevanović nakon pozajmice u Herenvenu, mora da ide na još jedno dokazivanje. Pričalo se prethodnih nedelja da će možda da se preseli u Španiju, ali je ta priča propala. Kako prenose tamošnji mediji, Stevanović je na pragu prelaska u Santa Klaru. Reč bi bio o pozajmici, a sve sa ciljem da Stevanović dokaže svoj vanserijski talenat.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je junara 2021. godine prešao iz Partizana u Mančester siti za sumu od 8.5 miliona evra, ali je ostao do kraja sezone deo ‘crno-belih’. Kada se preselio među ‘Građane’, išao je na dokazivanje u Herenven, gde je na 21 utakmici u prvenstvu postigao jedan pogodak i upisao isto toliko asistencija.

0
0

1 Komentara

  1. Ah, Santa Klara!? Kud bas tamo, daleko od civilizacije, duboki Atlantik!?
    Momak jeste izuzetni talenat ali nije dovoljan prirodni dar, morace napustiti ili ukrotiti svoje hedonisticke zivotne „privlakace“ da bi postao ozbiljan igrac. Ovo setanje po malim evropskim klubovima ne sluti na dobro. Nesto slicno mu se dogadja kao Daci Panticu, slicna putanja a to obicno orlove „spusta“ medju kokoske!
    Fico, ili ces se uozbiljiti, dete, ili nista od ozbiljnog fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter