0
Košarka

Nikola Jokic Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBIJA DANAS IGRA FINALE PROTIV NEMAČKE: Evo kada i gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 20.08.22 u 12:21

Biće to četvrti pripremni meč za nas.


Košarkaška reprezentacija Srbije će danas od 18.30 igrati finale prijateljskog Superkupa u Nemačkoj protiv domaće selekcije. Orlovi su u prvom meču savladali Italiju, nakon fantastične završnice, dok je Nemačka bila bolja od Češke sa 101:90.
Ovu utakmicu, kao i jučerašnju moći će da gleda čitava Srbija, jer je prenos obezbeđen na RTS-u. Kako vreme odmiče, mogli smo da vidimo sistem igre koji će Srbija igrati protiv Grčke i Turske u kvalifikacionim mečevima, kao i na predstojećem Evrobasketu.

VESTI O KOŠARKAŠIMA SRBIJE:


Nema sumnje da su dve glavne karike u ekipi Vasilije Micić i Nikola Jokić, dok veoma bitne uloge imaju Nikola Kalinić i Vladimir Lučić. Sjajan je juče bio i Nikola Milutinov, a veliko pitanje ostaje oko statusa Marka Gudurića.
Naime, bek Fenerbahčea će propustiti i večerašnji duel, pa je na stručnom štabu da odluči da li će ga računati za susrete kvalifikacija za SP. Njegovu poziciju za sada popunjavali su Ognjen Dobrić, Vanja Marinković i delom Nemanja Nedović.

Svetislav Pešić
Išibajte ih malo – nemoj da se plašimo!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter