2
Evrokupovi

goalkeeper Milan Borjan Crvena Zvezda - Kolubara Superliga Srbije 16.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PUNA MARAKANA VETAR U LEĐA ZA LIGU ŠAMPIONA: Borjan traži jednu stvar od navijača!

Objavljeno: 20.08.22 u 12:36

Pravi spektakl u Beogradu.

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 21 čas očekuje revanš meč protiv Makabija iz Haife u okviru plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Kapiten Milan Borjan je istakao da se crveno-beli vredno pripremaju za utakmicu i sa velikim optimizmom ulaze u meč, ali i pozvao navijače da ispoštuju koreografiju koja je planirana za ovaj duel.

– Iza nas je utakmica u Haifi, rezultatski se nije završilo kako smo očekivali, međutim odigrali smo samo jedno poluvreme. Kvalitetni smo i svesni smo te činjenice, ogromna želja je prisutna kod cele ekipe da se plasiramo u Ligu šampiona. Vredno se pripremamo, imamo dovoljno vremena da dodatno analiziramo protivnika, videli smo gde možemo bolje i to ćemo i primeniti u utorak. Puna Marakana nas dodatno inspiriše, kada je tako za nas ne postoji nesavladiva prepreka. Uživamo u atmosferi koju samo naši navijači znaju da naprave. Upućeni smo da je Marakana rasprodata, a utakmica je tek u utorak, upravo to nam je dodatni vetar u leđa. Borićemo se, nikada nije bilo lako, ali smo mnogo puta pokazali da smo najjači kada je najbitnije. Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona, istakao je Milan Borjan.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Iskoristio je priliku kapiten Crvene zvezde i da pozove navijače koji su obezbedili karte za zapadnu i istočnu tribinu da dođu u crvenim majicama, a one koji su kupili ulaznice za sever i jug u belim.

– Poruka navijača na utakmici protiv Pjunika je bila jasna. Marakana je na tom meču izgledala fenomenalno, zvezdaši su došli u dresovima što je doprinelo da slika bude još lepša. Sledeći zadatak je da svi dođu u crvenim i belim majicama, želimo da vidimo i tu sliku i da navijači oboje stadion u Zvezdine boje. Utakmica protiv Makabija je još jedna prilika za pravi spektakl, mi ćemo učiniti sve da tako i bude na terenu, a na navijačima je da isto učine na tribinama. Zvezda je velika porodica, svako će imati svoju ulogu u utorak, a kao što je dobro poznato zajedničkim snagama možemo sve, zaključio je Borjan.

0
0

2 Komentara

  1. …ako misle na 9. sept., onda NISTA od toga, Grobari OTKAZALI ‘skup..’..ps…Nista od ‘ulaska’ u EU na ‘mala vrata’ „qani, mada, duqine boye-odlicno vam stoye..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter