0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

PRAVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE BELOG SPORTA: Pogledajte majstoriju španskog vunderkinda o kojoj bruji teniski svet! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.22 u 17:31

Fantastičan poen dvojice članova teniskog TOP 10!

U okviru četvrtfinala ATP mastersa u Sinsinatiju, snage su odmerili Kamerun Nori i Karlos Alkaraz. Teniser iz Velike Britanije uspeo je da režira još jedno iznenađenje, skrene pažnju na sebe i dokaže da plasman u polufinale Vimbldona nije slučajnost. Nori je slavio sa 2:1 (7:6, 6:7, 6:4) nakon čak tri sata i šest minuta gladijatorske borbe.

Nori će u polufinalu igrati protiv hrvatskog asa, Borne Ćorića, koji je svakako najprijatnije inenađenje na ovosezonskom turniru. Drugi polufinalni par čine Danil Medvedev i Stefanos Cicipas. Uloga favorita bez dileme pripada ruskom teniseru, ‘prvom svetskom reketu’, a ovaj meč brojni stručnjaci vide kao finale pre finala.

Nori je odneo trijumf, ali najlepši poen na meču delo je španskog vunderkinda. Alkaraz je oduševio svoje navijače poenom u finišu drugog dela igre. Uživajte u majstoriji mladog igrača!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter