0
ATP

FOTO: STARSPORT

POZNATA TV ZVEZDA ISPROZIVALA TENISERE: ‘Zapunjujuće je što ćutite o Novakovom problemu! Šanse za pobedom su vam veće kad on ne igra!’

Objavljeno: 20.08.22 u 19:20

Diskriminacija se nastavlja!

Početak ovosezonskog US opena je sve bliži i dok svetski mediji bruje o diskriminaciji koju doživljava Novak Đoković, šanse da se najbolji teniser svih vremena pojavi u Njujorku su sve manje.  Vlasti Sjedinjenih Američkih Država nemaju nameru da Novaku dozvole ulazak u njihovu državu zbog toga što nije vakcinisan protiv Kovid-19 virusa.

Povodom toga, oglasika se čuvena škotska TV zvezda i pisac, Džilijan Mekit. Ona se obratila teniserina i optužila Novakove kolege za ćutanje.

-Najzapanjujuća stvar oko cele ove situacije sa Đokovićem je ćutanje teniskog sveta. Stvara se utisak kao da ostali teniseri ne žele da on igra na US openu… Njihove šanse za pobedom bi se značajno umanjile –  napisala je Mekit.

Start četvrtog grend slema u sezoni zakazan je za 29. avgust.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter