0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST STIŽE U BAČKU TOPOLU: Lazetić skreće pažnju na kvalitete Linte!

Objavljeno: 20.08.22 u 16:30

TSC dočekuje novajlije u elitnom rangu!

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 21. avgusta od 18h, na svom stadionu , dočekuju novosadsku ekipu Mladost GAT u 7. kolu Superlige.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je izjavio da veoma poštuje svakog protivnika, a pogotovo Mladost GAT i njihovog trenera Lintu, jer je on jedan o retkih u našoj ligi od koga može mnogo da se nauči.

-Posle samo dve nedelje Lintinog rada se može proceniti šta ekipa Mladosti želi i kako igra. Vidi se da im opredelenje nije da se brane u niskoj zoni, što su protiv Partizana pokazali do poslednjeg minuta. Nama to govori da moramo biti spremni za sve faze igre, da se prilagođavamo, adaptiramo i učinimo sve što je u našoj moći odigramo dobru utakmicu i dođemo do povoljnog rezultata – rekao je Lazetić.

-Uslove koje ovde imamo ne doživljavamo zdravo za gotovo i pokazaćemo da smo spremni da nosimo teret favorita koji nam po rezultatu na nekim utakmicama  nije prijao. Ipak po igri se nije
desilo da je neko bio bolji od nas i da zato nismo pobedili. Dokle god je tako ja stojim iza momaka sto odsto i prezadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju. Idemo u dobrom smeru i posle šestog kola  smo, bez obzira ne neke neočekivane rezultate, u dobroj poziciji. Igrali smo samo dve utakmice na domaćem terenu na kome svi očekuju više, zato  radimo na tome da obradujemo navijače i verujem da već od sutra krećemo u tom smeru – dodao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Josip Ćalušić, koji je nedavno produžio ugovor sa TSC-om,  rekao je  da je
ekipa Mladosti nezgodna koliko i svaka druga, odnosno, onoliko koliko im se dozvoli.

-U suštini sve zavisi od nas kako se pripremamo i kako uđemo u utakmicu, mi treba da gledamo samo sebe i to je to. Nismo imali sreće da slavimo  kod kuće, pred našom publikom, što ne znači
da se to neće promeniti već u nedelju. Težimo našoj igri, mislim da dobro izgledamo i da dobro igramo. Potrebno je da nam se samo još par situacija posloži i da nas sreća  u neku ruku pogura
i biće to dobro – zaključio  je Ćalušić.

FK TSC je posle šest odigranih kola 5. na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Ekipa Mladost GAT je
trenutno 13. sa 4 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter