0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC/ Twitter

MITROVIĆ: ‘Osećaj je neverovatan!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.22 u 19:51

Mitar je ponovo heroj!

Fudbaleri Fulama ugostili su Brentford u utakmici 3. kola Premijer lige Engleske. Spektakulrnu fudbalsku predstavu pružili su nam članovi oba aktera današnjeg duela. Tim iz Londona je u sudijskoj nadoknadi, golom Aleksandra Mitrovića, uspeo da dođe do trijumfa rezultatom 3:2. Srpski reprezentativac je ponovo pokazao da je lider ovog tima i trećim pogotkom od starta sezone ‘naterao’ je navijače da skandiraju njegovo ime.

-Neverovatan je osećaj. Mislim da je bio dobar derbi. Mnogo golova, preokreta, a na kraju smo uspeli da dođemo do pobede. Otežali smo sebi posao, a na kraju sam uspeo da postignem gol nakon što sam promašio dve šanse – kazao je Mitrović posle tekma i potom je protivničkog čuvara mreže Davida Raju:

-Mnogo mi je otežao posao. Promašio sam šanse, igrao sa usponima i padovima, ali nisam odustajao. Ostao sam miran i verovao.

Na kraju obraćanja popularni Mitar je imao samo reči hvale za svog trenera, Marka Silvu.

-On je promenio klub – način na koji igram i način na koji verujemo. Nikada ne odustajemo i danas smo zaslužili tri boda. Srećni smo što smo došli do prvog trijumfa i što smo još neporaženi – konstatvao je Mitrović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter