0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC/ Twitter

‘MITAR TRPA I NE NAMERAVA DA STANE’: Gol Mitrovića za pobedu u sudijskog nadoknadi, erupcija oduševljenja u Londonu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.22 u 18:04

Srpski reprezentativac je heroj Fulama!

Fudbaleri Fulama ugostili su Brentford u utakmici 3. kola Premijer lige Engleske. Spektakulrnu fudbalsku predstavu pružili su nam članovi oba aktera današnjeg duela. Tim iz Londona je u sudijskoj nadoknadi, golom Aleksandra Mitrovića, uspeo da dođe do trijumfa rezultatom 3:2. Srpski reprezentativac je ponovo pokazao da je lider ovog tima i trećim pogotkom od starta sezone ‘naterao’ je navijače da skandiraju njegovo ime.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Fulam je do vođstva stigao već nakon 50 sekundi. Nakon odlične akcije, mrežu Brentforda zatresao je miljenik navijača, Bobi Rid. Reprezentativac Jamajke je pokupio odbitak i postigao gol iz neposredne blizine.

Prednost je duplirana u 20. minutu. Odličan korner izveo je izveo je Andreas Pererira, a najviši u skoku bio je Žoao Palinja, koji je loptu glavom poslao u mrežu.

Kaznili su gosti promašaje Fulama golovima Norgarda i Toneja u 44. odnosno 71. minutu. Brentford je pokazao kvalitet i u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio gol domaćeg tima.

Gotovo neprekidno je u šanse ulazio Aleksandar Mitrović, ali realizacija je izostala sve do 90. minutu. Mbabu, koji je samo nekoliko minuta ranije ušao u igru, poslao je sjajan centaršut, a Mitrović je u svom stilu na maesteralan način pogodio i doneo tri boda slavnom engleskom klubu.

Rezultati:

Subota:

Totenhem – Vulverhempton 1:0

Fulam – Brentford 3:2

Everton – Notingem Forest 1:1

Kristal Palas – Aston Vila 3:1

Lester – Sautempton 1:2

18:30 Bornmut – Arsenal

Nedelja:

15:00 Lids – Čelsi

15:00 Vest Hem – Brajton

17:30 Njukasl – Mančester Siti

Ponedeljak:

21:00 Mančester junajted – Liverpul

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter