0
Domaći fudbal

head coach Igor Bondzulic Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

JAVOR JE HIT PRVENSTVA: ‘Moramo biti spremni za svaku soluciju!’

Objavljeno: 20.08.22 u 10:23

Ima mnogo razloga da bude zadovoljan na startu novog šampionata!

Šef stručnog štaba Javora iz IvanjiceIgor Bondžulić izuzetno je zadovoljan startom nove sezone i načinom na koji njegov tim igra. Javor se danas od 20h na svom terenu sastaje sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

‘Svakako da nas očekuje još jedna teška utakmica, protiv ekipe Radničkog. Iako mislim da smo u dobrom momentu, što se tiče rezultata i igre, očekuje nas težak test. Pre svega zbog ekipe Radničkog koja ima dosta iskusnih igrača, sa inostranim iskustvom. Jako su nepredvidivi, teški za skautiranje, jer su u prethodnim kolima promenili nekoliko sistema igre. Igrači su isti, ali su sistemi menjali, modifikovali prema protivnicima. Da li će to raditi i u Ivanjici ne znamo, ali moramo biti spremni na svaku soluciju.’ – rekao je on i potom dodao:

head coach Igor Bondzulic
Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023
Ivanjica, 09.07.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Moramo da ponovimo sve što smo pružili u prethodnim susretima i samo uz takav odnos možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu, uz pomoć publike!’ – zaključio je Bondžulić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter