2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DONELI SU POBEDU MAKABIJU, A SADA SU POD ZNAKOM PITANJA: Dva najbolja igrača povređena pred meč sa Zvezdom!

Objavljeno: 20.08.22 u 14:23

Status im je upitan.

U prvom meču plej-ofa Lige šampiona Makabi iz Haife je savladao Crvenu zvezdu u Izraelu sa 3:2. Nije srpski šampion imao rešenja za raspoloženog dvostrukog strelca Pijerou, kao i dvostrukog asistenta Hazizu, koji su doneli prevagu na tom susretu.

Ipak, Izraelce je nakon duela sa Zvezdom sačekala loša vest. Naime, ova dva fudbalera, pod znakom su pitanja za revanš u Beogradu, koji je na programu u utorak.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Izraelski mediji navode da fantastični napadač nije pokidao tetivu, ali će biti na posebnom režimu treninga do utorka, kako bi mogao da konkuriše za meč.

Što se tiče Hazize, za njega je bio neizvestan nastup i u prvoj utakmici, ali je na kraju igrao rovit. Isti taj status, čekaće ga i pred revanš u Srbiji. Ipak, nema sumnje da će obojica pružiti maksimalne napore kako bi se najbolje moguće oporavili i spremili za odlučujući duel.

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da će obojica da igraju i naravno da će Zvezda da prođe dalje (makar im i tri Mesija igrala). Ne zato što je bolji tim od izraelskog, već zato što je don Terzinjo sve već „uredio“ gde treba. Još će i treći šemšir da padne. Lagano…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter