1
Domaći fudbal

Foto: FK Železničar Pančevo

VELIKO IME U PANČEVU: Bivši direktor Zvezde, postao sportski direktor Železničara! (FOTO)

Objavljeno: 19.08.22 u 20:38

Sportski direktor Železničara iz Pančeva postao je Ivan Adžić, nekadašnji fudbaler i sportski direktor Crvene zvezde!

Klub iz Pančeva je pred novinarima promovisao Ivana Adžića.

– Lep je povod današnje konferencije za novinare. Pozicija sportskog direktora u našem klubu bila je upražnjena i mislim da smo došli do odličnog rešenja. Novi sportski direktor Železničara postao je Ivan Adžić, poznato lice u svetu fudbala, najpre kao igrač, potom kao trener, a onda i kao sportski radnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je Ivan došao u naš klub i smatram a je on bio ta karika koja nam je nedostajala kako bismo ostvarili cilj. Čovek koji je za prvi tim Crvene zvezde debitovao već sa 16 godina, a sa 22 kao kapiten podigao pehar šampiona države, svakako zna kako se stiže do uspeha. Ivane, dobrodošao u naš klub, dobrodošao u Pančevo! Imaćeš maksimalnu podršku svih ljudi u klubu, na čelu sa mnom, a moja je želja da ono najbolje iz našeg regiona, da najtalentovaniji mladi igrači, zaigraju u našem klubu – rekao je prvi čovek Železničara Zoran Naunković, poželevši dobrodošlicu novom sportskom direktoru.

Foto: FK Železničar Pančevo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Brojnim predstavnicima medija obratio se i nekadašnji as beogradskih „crveno-belih”, koji je pre toga prisustvovao i treningu prvog tima pred sutrašnji važan duel u okviru četvrtog kola Prve lige Srbije.

Hvala predsedniku na lepim rečima! Drago mi je što sam došao u Železničar, u klub koji ima visoke ambicije i koji želi plasman u srpsku fudbalsku elitu. Daću sve od sebe da se to i ostvari. Video sam, Želja ima dobru i kvalitetnu ekipu, skup odličnih igrača. Potrbeno je samo da unesemo malo više agresivnosti, malo više „krvi”, da Pančevo više ne bude fudbalska meka za gostujuće ekipe.
Prelazni rok traje do 15. septembra, videćemo, ukoliko se ukaže potreba za pojačanjem na nekoj poziciji, pokušaćemo da rešimo i taj problem. Hvala još jednom na podršci i ukazanom poverenju – istakao je sportski direktor FK-a Železničar Ivan Adžić.

Železničar sutra gostuje na Ubu, ekipi Jedinstva sa početkom u 17 časova, u okviru 4. kola Mozzart bet Prve lige Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter