2
Boks

FOTO: Hotsport

RAŽNATOVIĆU PROMENJEN RIVAL, ALI TO GA NEĆE POREMETITI: Spreman je za još jedan rat!

Objavljeno: 19.08.22 u 19:09

Spreman je za svoju 12. borbu!

Venecuelanac Perdomo nije doputovao zbog problema sa vizom, ali će sa njim srpski kruzeraš boksovati 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka)

FOTO: Hotsport

Sve je spremno za spektakl u Jagodini (subota od 18 sati)! Srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku. Naime, najavljeni trofejni Venecuelanac Gusmir Perdomo, izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u našu zemlju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman. Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla Petkos Boks Promoušn, dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

FOTO: Hotsport
  • Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha – jasno je posle merenja u Jagodini poručio Ražnatović.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva      11

Pobeda       11

Pobeda nokautom        8

FOTO: Hotsport

 

Boksuje i Konovalov

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slučaju nevremena biće premešten u Halu sportova). Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring domaćeg borca Aleksandra Konovalova. Jagodinac protiv Čeha Vojteha Majera, koji najavljuje rat, juri treći nokaut u isto toliko mečeva.

Ako želi rat – dobiće rat! Pozivam moje Jagodince i sve Srbe da dođu i uživaju u pravim vrednostima, u sportu, i da podrže mog brata Veljka i mene – izjavio je Konovalov.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter