Foto: Sportski savez Beograda
in

PENIĆ U TIMU KOD ŠAPIĆA: Imamo novog gradskog sekretara za sport i omladinu!

Penić novi sekretar u timu gradonačelnika Šapića

Novi gradski sekretar za sport i omladinu je Nikola Penić. Ovaj rođeni Beograđanin, dugogodišnji je uspešni sportski radnik. Poslednje četiri godine proveo je na mestu generalnog sekretara Sportskog saveza Beograda, gde je odlično vodio ovaj veliki savez. SSAB okuplja preko 100 članica i kao takva je najveća ne vladina organizacija koja se bavi sportom u glavnom gradu. Pre toga on je deset godina bio generalni sekretar Atletskog saveza Beograda i četiri godine gen sek AK Crvena zvezda. Obavljao je i funkciju direktora atletike na Univerzijadi 2009. Iste godine je proglašen za najboljeg atletskog radnika u izboru Atletskog saveza Srbije.

Foto: Sportski savez Beograda

Penić iza sebe imadvazavršenafakulteta. Diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, kao i Fakultetu za menadžment u sportu Alfa. On će tako postati novi član tima rukovodilaca, kod gradonačelnika Aleksandra Šapića, koji svakodnevnim radom nastavlja da donosi benefite gradskoj upravi.

Tokom atletske karijere je bio viseštruki osvajač medalja u disciplini 800 metara na Prvenstvima Jugoslavije, u različitim kategorijama. Za juniorsku reprezentaciju Jugoslavije je 1997. godine takmičio se u disciplinama 800 i 4×400 metara

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ČUVENI GOLMAN PONOVO U BOLNICI: Potrebna pomoć za Radovana Radakovića!

KANGA GOVORIO PRED MAKABI: Imamo kvalitet za grupu, ceo stadion u najlepšim bojama na svetu!