2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE VIŠE NE ŠALI: Crno-beli u ofanzivi na još dva kapitalna pojačanja!

Objavljeno: 19.08.22 u 12:33

Savladao je sinoć Partizan Hamrun u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, pa kako sezona odmiče, svesni su da moraju da pojačaju tim u nastavku za što bolji plasman u Evropi, ali i trku za titulu.

VESTI O PARTIZANU:

Tako su crno-beli naciljali dva nova pojačanja, kako saznaje Telegraf, u pitanju su Gojko Cimirot, centralni vezni is belgijskog Standarda, i Hamidu Traorea, zadnjeg veznog iz Malija. Obojica su reprezentativci svojih zemalja.

Cimirot je proveo četiri godine u jednom od najvećih klubova iz Belgije i bio je poprilično standardan sve vreme. Odigrao je preko 150 mečeva i osvojio Kup te zemlje. Što se Traorea tiče, on je prošle sezone sarađivao sa Dijabateom u Girusensporu, pa je odatle možda i ideja da mogu imati solidnu hemiju na terenu i u Humskoj.

0
0

2 Komentara

  1. Ko više da veruje u ove laži koje plasira klub, dolazi Nemanja Radoja, dolazi Čumić, dolazi Ljajić, dolazi Traore, dolazi Cimirot, to uprava lažima želi da nezadovoljstvo navijača ugasi. Ne može ona nikoga da dovede, jer nema novca, koji klub će da pokloni igrača FK Partizan bez novca, ni jedan, tako da ova lopovska uprava ne može nikoga da dovede za džabe. Eto i Vojvodina će da dovede Nemanju Radiju za 900.000 evra, a ova bagra nema novca ni za plate igračima, a kamo li da plate neko pojačanje, koje pored obeštećenja trebaš i platu da mu daš. Za to navijači u družite se i ispred stadiona JNA dok se ne raspišu vanredni izbori, koji će da budu regularni, da dođu proslavljeni igrači, sponzori koji vole FK Partizan, a ovu bagru niko ne voli i niko neće da ulaže novac u ove lopine.

    0
    0
    Odgovori
    • Retardeeee Vojvodina dovodi Radoju za NULA dinara istekao mu je ugovor a 900.000 su ga prodali u Seltu pre 8 godina totalno si neinformisan ali je bitno da se praviš pametan na forumima i da bacas gluposti.
      Mrzim internet navijače kao što si ti a gledao 3 puta Partizanu životu !
      Sedi kuci predi vunu i ne menjaju više o navijanju,ja sam prvi protiv ove uprave ali vidiš da je nemoguće lopove oterati kad država stoji iza njih !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter