0
Domaći fudbal

Fudbalski Savez Srbije Sponzorski ugovor sa British Motors from left Uros Djurdjevic Nikola Stojiljkovic Nemanja Radoja Aleksandar Jovanovic and Mijat Gacinovic Beograd, 21.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN ‘ISPAO IZ TRKE’ – VOJVODINA DOVODI NAJVEĆU ‘BOMBU’ OVOG PRELAZNOG ROKA: Nekadašnji reprezentativac se ‘vraća kući’!

Objavljeno: 19.08.22 u 18:40

‘Stara dama’ se ne šali!

Vojvodina je ovog leta promenila čitavu ‘postavu’ unutar kluba, a velike promene doživeo je i igrački kadar. Sve je rezultiralo sjajnim rezultatima ekipe koju sa klupe predvodi trener Rastavac. Novosadska ‘Stara dama’ sada bi mogla da dobije još jedno, reklo bi se kapitalno pojačanje.

VESTI O FK VOJVODINA:

U pitanj u je rođeni novosadađnin i dete VojvodineNemanja Radoja! Kako prenosi Telegraf, on bi uskoro mogao da se vrati u svoj nekadašnji klub. Prethodnih nedelja povezivan je sa Partizanom, ali do te saradnje nije došlo.

Radoja je tokom svoje igračke karijere nastupao za Vojvodinu, Beočin, Levante i Seltu Vigo, a od jula ove godine on je slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter