3
Evrokupovi

FOTO: @crvenazvezdafk

KANGA GOVORIO PRED MAKABI: Imamo kvalitet za grupu, ceo stadion u najlepšim bojama na svetu!

Objavljeno: 19.08.22 u 13:22

Crvena zvezda će u utorak od 21 čas dočekati Makabi Haifu u revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a vezni fudbaler Gelor Kanga veruje u prolaz i poziva zvezdaše na utakmicu. Uprkos porazu od 3:2, Gabonac veruje u prolaz.

„Iako smo izgubili, imamo aktivan rezultat pred revanš i daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona. Smatram da imamo kvalitet da igramo grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, i da smo to već pokazali dosad, ali utakmica u utorak biće nešto posebno za sve nas. Mnogo volimo da igramo kada je Marakana puna, i siguran sam da će tako biti, a pesma navijača je ono što nas tera da i poslednji atom snage ostvarimo na terenu. Iskusni smo, znamo da igramo ovakve mečeve, i iskreno jedva čekam utakmicu. Naravno, poštujemo Makabi, ali teren će reći sve. Takođe, dobro se sećam utakmice protiv Krasnodara u Beogradu i gola koji sam postigao, ne bih imao ništa protiv da se to ponovi u utorak“, počeo je Kanga.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Gabonac se posebno raduje crveno-beloj koreografiji koja je planirana na tribinama.

„Nikad neću zaboraviti atmosferu koja je bila ne meču sa Pjunikom gde su svi bili u dresovima, a sada se sprema nešto još bolje. Biće to bukvalno crveno-bela koreografija, gde će ceo stadion biti u najlepšim bojama na svetu. Iskreno, ne samo ja, već i svi u svlačionici pričamo o tome i uzbuđeni smo. Pozivam sve navijače da ispoštuju akciju i da na sever i jug dođu u belim, a na istok i zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom poslali poruku da smo svi kao jedan. To će biti naš vetar u leđa u utorak“, podvukao je Kanga.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter