0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

AMERIKANAC ČEKA POVLAČENJE VELIKE TROJKE: To će pomoći sportu, postoji samo jedan politički nemotivisan Gren slem!

Objavljeno: 19.08.22 u 11:24

Američki teniser Rajli Opelka je možda trenutno i najbolji server u „belom sportu“, ali i van terena je uvek davao intervjue koji nisu kliše, i ne postoje tabu teme za njega. Poznat kao neko ko je često stajao na Novakovu stranu i pored najvećih kritika, Rajli se sada dotakao i odlaska velike trojke sa velike scene, koja nedvosmisleno jednom mora doći.

„Oni odlaze, ali to je potpuno šašavo. To je sve što znam, to svi znamo. Zaista sam radoznao da vidim kako će sve izgledati posle njih“, kaže Opelka.

O TENISU ČITAJTE JOŠ:

On vidi šansu za veću raznovrsnost u tenisu.

„Lista pobednika na turnirima biće veća i mislim da će to pomoći sportu. Privuće pažnju mnogo više zemalja. Svi Grci će gledati tenis kada Stefanos Cicipas osvoji grend slem, ili Italijani kada ga osvoji Mateo Beretini. Biće uzbudljivije“, dodao je Opelka.

Koji turnir je najmanje politički motivisan.

„Voleo sam da igram na svim grend slemovima, ali mi je Rolan Garos nekako najbolji. U pitanju je meni najmanje omiljena podloga, ali volim Pariz, oni su jedini radili prave stvari proteklih godina. Svi ostali turniri su bili politički motivisani“, kaže Rejli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter