1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA VEST ZA ZVEZDU, LOŠA ZA MAKABI: Bukari spreman za revanš u Beogradu!

Objavljeno: 18.08.22 u 18:54

Crveno-bele očekuje utakmica sezone naredne nedelje!

Fudbaleri Crvene zvezde poražani su u Haifi od Makabija sa 3:2, u okviru prve utakmice plej-ofa
kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su se vratili u srpsku prestonicu, gde su već danas sa dosta optimizma počeli da se pripremaju za revanš.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bez ikakve dileme, u utorak od 21 čas, počinje najvažnija utakmica za izabranike Dejana Stankovića ove sezone. Zaposlene u klubu, kao i navijače, veoma je zabrinula povreda Osmana Bukarija, koji je zbog iste u 60. minutu morao da napusti teren. Bukari se uhvatio za butni mišić i zatražio izmenu. Ipak, na sreću srpskog kluba, Bukari je poručio da će biti spreman za revanš na ‘Marakani‘.

-Osetio sam mali bol u mišiću, tako da nisam želeo da rizikujem, biću spreman za utakmicu naredne nedelje – poručio je brzonogi ofanzivac crveno-belih, te tako obradovao pristalice aktuelnog šampiona Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Jel’ neko zaista misli da taj Bukari može da uradi nešto epohalno protiv Makabija! Treba biti realan! Bukari je bio standardna rezerva u Gentu, pa je poslat na pozajmicu u Nant, gde se nije dokazao svojim igrama! Epilog: Gent nije želeo da produži ugovor sa Bukarijem posle pozajmice, a Nant nije bio zainteresovan da otkupi ugovor Bukarija od Genta, sve zbog nedovoljnog kvaliteta! Zamislite apsurda, jedan takav igrač je doveden u Zvezdu, za brdo para i predstavljen kao “pojačanje”! Već protiv Makabija u Haifi je dokazao da nije pojačanje, a uz to je i promašio stopostotni zicer! Bukari ima brzinu, ali nema dribling, on samo pokušava da pretrči protivnika! Čim naiđe na protivnika ispred sebe, kojega ne može pretrčati, on se jednostavno zakuca u njega. Eto, zbog toga nije prošao u Gentu i Nantu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter