0
Atletika
Ivana VUleta nakon zlatne medalje na Evropskom prvenstvu

FOTO: Atletski savez Srbije

POGLEDAJTE IVANIN SKOK ZA ZLATO: Ono po šta sam došla – ja sam to ispunila! (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.22 u 23:35

Ovo je čekala 4 godine.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta uspela je da osvoji zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, skokom od 7,06 metara. Srpkinja je tako ostavila iza sebe Nemicu Malaiku Mihambo, koja je stala na 7,03 metara.

Nakon trijumfa Ivana Vuleta je istakla da je ovo čekala 4 godine i da je ispunila ono po šta je došla.

– Ostala sam možda nedorečena, ali grde me kad nešto najavljujem i onda nešto ne uradim. Ja sam po ono što sam došla, ja sam to ispunila. Ovo je stvarno nešto što sam čekala 4 godine i znala sam da neće biti ni malo lako obzirom da je u međuvremenu Mihambo postala svetska prvakinja i olimpijska pobednica. Od njene prve medalje 2016. godine u Amsterdamu, mi smo tu u svakom opštem pogledu, počela je Vuleta i dodala:

– Ono što mogu da kažem je da sam stvarno uživala, atmosfera je bila fantastična. Ja sam sve vreme gledala u publiku i nisam mogla da verujem kako to izglda pred punim stadionom i toliko ljudi. Želela sam to da iskoristim. Od prvog do zadnjeg skoka, mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija, bez obzira što mi je bilo hladno. Uživala sam i nisam ni malo sumnjala, i znala sam da ću je izazvati prvim skokom. Upravo to sam i tražila, jer sam želela da se približim svom ličnom rekordu pa i po cenu da budem druga. Mnogo sam srećna i ponosna i uživa, hvala svima na podršci, zaključila je najbolja srpska atletičarka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter