0
Domaći fudbal

Milos Jojic (C) celebrates after scoring a goal with Lazar Markovic Macky Bagnack Filip Holender Bibras Natkho Natcho (R) Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PARTIZAN VRAĆA IGRAČA KOJI JE ZAMALO IZBACIO ZVEZDU: Rival Srbije na Mundijalu u kontaktu s crno-belima!

Objavljeno: 18.08.22 u 11:06

Maki Banjak je prošle godine napustio Partizan i pojačao kazahstanski Kairat, u kom je i postigao pogodak protiv Crvene zvezde. Ipak, reprezentativac Kameruna je vezan još godinu dana za klub sa krajnjih istočnih granica UEFA, ali ipak navodi da nije nemoguće da pojača crno-bele.

Situacija u Partizanu trenutno nije dobra. Klub me je zvao sa predlogom da se vratim, ali moj agent razgovara još sa klubovima iz Španije i Francuske. Duboko u sebi sam svestan da nisam ostavio dovoljno dubok trag na evropskoj sceni“, rekao je Banjak za kamerunske medije.

„Postoji mogućnost da odem, a to bih i uradio da je samo do mene, ali imam ugovor na još godinu dana, pa se pita i klub. Imam otkupnu klauzulu u ugovoru, pa je opcija ili da neko toliko plati ili da se nađe neki dogovor sa klubom“, objansio je Banjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter