1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOMINIRAO U PRVOM POLUVREMENU: Tri gola u Humskoj, crno-beli su se probudili! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.22 u 21:53

Ovo su svi čekali.

Fudbaleri Partizana nakon prvih 45 minuta igre, vode sa 3:0 protiv Hamruna u okviru plej-ofa za Ligu konferencija. Deluje da je ekipa iz Humske konačno pronašla određeni ritam, pa je gotovo već u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika.

Vođstvo crno-belima, doneo je Rikardo Gomeš u 15. minutu, a svemu je prethodila greška gostiju, kada je Živković prosledio loptu do Meniga, koji je sjajno produžio do Gomeša i gola za 1:0.

Napadač crno-belih je uspešno nadmudrio golmana Hamruna, prošao je pored njega, dok defanzivac gostiju nije uspeo da ga spreči.

Drugi gol, delo je Slobodana Uroševića i to u 25. minutu, nakon udarca iz ugla. Živković je centrirao do Vujačića, koji je glavom pronašao Uroševića, a fudbaler crno-belih pogodio je za 2:0.

Već nakon 8 minuta, Partizan stiže i do 3:0, a akciju je obeležila nesebičnost Patrika Andradea. Posle kornera gostiju, crno-beli su sjajno reagovali i usledila je fantastična transformacija iz odbrane u napad.

Andrade je dobio odličan pas, u trenutku je zastao i doneo dobru odluku da proigra Dijabatea, koji je pogodio za 3:0 i veliku prednost na poluvremenu.

0
0

1 Komentara

  1. Pfc treba jednog centralnog igraca odbrane ,boljeg od sva trojice sadasnjih Kao i po jednog zadnjeg i prednjeg veznog,takodje boljih od sadasnjih koji igraju te pozicije. Sva trojica da nisu stariji od 23 godine. Dobro bi bilo da zbog potrebne dubine ekipe i kupiti jos jednog desnog beka jer je Filipovic veliki promasaj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter