0
Košarka

Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI PEH ZA SRBIJU: Povredio se još jedan bitan košarkaš – otkriven status Bjelice i Milutinova!

Objavljeno: 18.08.22 u 20:15

Medicinski tim objavio je saopštenje.

Košarkaška reprezentacija Srbije će nakon drugog pripremnog meča koji je odigran u Ljubljani protiv Slovenije, nastupiti na turniru u Nemačkoj koji je na programu 19. i 20. avgusta. Povodom toga, oglasio se i medicinski tim naše selekcije, koji je objavio da je Nemanja Nedović sinoć zaradio povredu i da zato neće igrati protiv Italije, 19. avgusta.

Nemanja Nedovic Slovenija – Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Takođe, istaknuto je da se u tim vraćaju Marko Gudurić i Nikola Milutinov, dok jedan od kapitena Nemanja Bjelica nastavlja sa terapijama po planu.

– Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je tokom jednog duela na sinoćnoj utakmici protiv Slovenije doživeo pad koji je izazvao hematom na mišiću. Nakon obavljenih pregleda i postavljanja precizne dijagnoze, Nedović je započeo terapije i neće biti u timu na sutrašnjem meču protiv Italije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– U tim se nakon poštede vraćaju Nikola Milutinov i Marko Gudurić, dok Nemanja Bjelica po planu nastavlja sa terapijama, saopšteno je iz medicinskog tima.

Srbija će prvog dana turnira u Nemačkoj odmeriti snage sa Italijom, dok će se drugog dana u zavisnosti od ishoda sastati ili sa Nemačkom ili sa Češkom. Potom, izabranike Svetislava Pešića očekuju susreti kvalifikacija za SP, protiv Grčke 25. i protiv Turske 28. avgusta, dok od 1. septembra počinje Evrobasket.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter