1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Indjija v Partizan from left Aleksandar Miljkovic Lazar Markovic Milos Jojic and Nikola Stulic Indjija, 26.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LAZAR MARKOVIĆ HTEO U PARTIZANU KRAJ KARIJERE: Kapiten sam, želeo sam da ostanem do kraja!

Objavljeno: 18.08.22 u 14:16

Napustio je Lazar Marković Partizan ovog leta, pa je tako otpočeo novo poglavlje u karijeri uz potpis u turskom Gazijantepu. MišljenjaGrobara oko njegovog drugog mandata u crno-belom dresu su podeljena, ali krilni napadač ima samo lepe reči o svom bivšem klubu.

Tri godine sam proveo u Partizanu. Da budem iskren, želeo sam da u njemu ostanem, jer sam bio kapiten. Hteo sam da ostanem tamo do kraja karijere, takva mi je bila ideja“, rekao je Marković, pa nastavio:

„Gazijantep se na kraju zainteresovao za mene. Zvali su me iz kluba. Veliki plus je bio što je Marko Jevtović došao. I on me je pozvao. Svi su mi ispričali dobre stvari o klubu, o projektu. Zato sam i došao u Gazijantep, jer smatram da je ovaj projekat dobar“.

Prvi utisci u novom gradu, klubu su dobri.

„Sviđa mi se grad. Nisam očekivao da će biti ovako. Ljudi su dobri, prijateljski nastrojeni, sve me čini srećnim. Za kratko vreme sam stekao utisak kao da sam godinama ovde. Uz Jevtovića mi je bilo lako da se adaptiram“.

Visoka očekivanja ima od novog kluba.

„Imamo veoma dobre igrače, dobrog i trenera. Mislim da ćemo biti sve bolji kako vreme bude prolazilo. Prve utakmice su uvek teške kada dođe dosta novajlija. Smatram da možemo da budemo među prvih pet-šest na tabeli“, poručio je Marković.

0
0

1 Komentara

  1. Sve je to lepo i krasno, ali Ti ces se pokazati kao jos jedan veliki promasaj. Imao si dobar ucinak samo dok smo bili favorizovani i kada smo osvajali titule po dekretu. Tvoji inostrani angazmani su nikakvi a i ovaj u Partizanu je jadan. Niko Te nece. Turci nisu proverili koga uzimaju, a brzo ce im biti jasno. Niko Te vise ne zove Markec, a i sto bi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter