0
Košarka

FOTO: KSS

KOŠARKAŠI OD SUTRA NA SUPERKUPU: Evo gde možete gledati duel sa Italijom!

Objavljeno: 18.08.22 u 17:17

‘Ogromna su očekivanja od turnira u Nemačkoj, nismo puno igrali i to će nam biti kao kec na veliku desetku’.

Posle prijateljske utakmice protiv Slovenije u prepunim ljubljanskimStožicama“ u kojoj je domaćin pobedio posle produžetka 97:92, reprezentacija Srbije danas je otputovala u Hamburg, gde će u petak 19. i subotu 20. avgusta učestvovati na „Superkupu“.

Srbija u petak od 18.00 sati igra protiv Italije, dok se od 20.30 sastaju Nemačka i Češka. Meč za treće mesto je u subotu u 16.00, a finale od 18.30 časova. Obe utakmice našeg nacionalnog tima prenosiće RTS.

– Ogromna su očekivanja od turnira u Nemačkoj, nismo puno igrali i to će nam biti kao kec na veliku desetku. Baš nam trebaju te dve utakmice, dolaze u pravo vreme. Italija, Nemačka i Češka, sve su to dobre ekipe. Ova ekipa dugo nije bila zajedno, nismo kao Slovenci koji liče kao na ekipu iz iste ulice, zajedno su svuda i uvek. Nama trebaju utakmice… Radili smo sjajno i sada treba da se pripremimo za Grčku u Beogradu i za meč protiv Turske u Istanbulu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo – rekao je selektor Svetislav Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter