0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT/KSS

ZVEZDA PROTIV MAKABIJA, SRBIJA NA MEGDAN SLOVENIJI: Evo kada i gde možete gledati ove mečeve!

Objavljeno: 17.08.22 u 12:44

Pravo sportsko veče.

Fudbaleri Crvene zvezde će se danas od 21 čas sastati sa ekipom Makabija iz Haife u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Taj susret igra se u Izraelu, dok je revanš naredne sedmice na Marakani.

Dejan Stankovic Crvena Zvezda – Radnicki Nis Superliga Srbije 10.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prenos ovog susreta imaće čitava Srbija na RTS-u 1. Takođe, utakmicu možete direktno gledati i na kanalu Arena sport 1 premium. Dejan Stanković i Aleksandar Pešić, juče su održali konferenciju za medije, na kojoj su istakli da je ovo samo prvo poluvreme, kao i da su crveno-beli spremni.

Sa druge strane, svoju utakmicu večeras odigraće i košarkaška reprezentacija Srbije, koja od 20.15 gostuje Sloveniji. U pitanju je prijateljsku susret, koji Srbiji služi kao prva zvanična provera za kvalifikacije za SP, kao i za predstojeći Evrobasket.

Svetislav Pesic, KSS, konfetencija za medije 15.8.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prenos tog meča možete gledati na kanalu Sport klub 1. Imaćemo priliku da vidimo potpuno novu selekciju Srbije, bez dugogodišnjeg kapitena Miloša Teodosića. Uz njega, meč sigurno propuštaju Nemanja Bjelica i Aleksa Avramović zbog povreda, dok ostali košarkaši konkurišu za mesto u prvih 12.

Kako će Crvena zvezda proći u Izraelu?
  • Pobediće (72%, 572 Glasova)
  • Nerešeno (19%, 147 Glasova)
  • Izgubiće (9%, 73 Glasova)

Ukupno glasalo: 792

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter