0
Evrokupovi

Aleksandar Pesic Kings Kangwa Osman Bukari Crvena Zvezda - Vozdovac Superliga Srbije, Super, Liga 13.8.2022. Aug. 13. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ ĆE IMATI POSEBAN MOTIV PROTIV MAKABIJA: Zvezdin napadač dobio najlepše moguće vesti! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.22 u 15:35

Istinski se obradovao.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 21 čas igraju prvi susret plej-ofa za Ligu šampiona protiv Makabija u Haifi. Pred ovaj duel, povratnik u crveno-beli dres Aleksandar Pešić, dobio je fantastične vesti.

Njegova supruga Ivana, donela je na svet devojčicu Lenku.

– Dobro došla, princezo tatina, napisao je Pešić na Instagramu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Na konferenciji pred ovaj susret, napadač Zvezde je istakao da je fokusiran samo na svoju ekipu i da bi želeo da postigne pogodak.

– Imao sam čast, igrao sam u izraelskoj ligi, lepe derbije. Jedan od lepših je ovde, posle našeg. Postigao sam dva gola iz tri meča. Pre svega bih voleo da napravimo što bolji rezultat. Voleo bih da dam gol, ali u mislima mi je da ostvarimo što bolji rezultat. Haifa ima taj kostur ekipe, dodali su dva, tri nova igrača. Po meni je najbolji igrač Dolev Haziza. Promenila se ekipa dosta. Bolji su nego što su bili ranije. Trenutno razmišljam o našoj igri, o tome šta Mister traži od nas. Njima želim sve najbolje, počeo je Pešić i dodao:

– Naravno da bih voleo da se ponovi, pogotovo jer igram za voljeni klub za koji navijam od malena. Bila bi mi još veća čast da sa Zvezdom napravim rezultat kao što sam napravio sa Makabijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter