0
Evrobasket 2022

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax from left Aleksej Nikolic Nikola Jankovic Rade Zagorac Vasilije Pusica celebrate Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIKOLIĆ PUN HVALE ZA PARTIZAN: Drago mi je zbog stanja u klubu, gledaću svaku utakmicu!

Objavljeno: 17.08.22 u 16:28

Svoju utakmicu večeras odigraće i košarkaška reprezentacija Srbije, koja od 20.15 gostuje Sloveniji. U pitanju je prijateljsku susret, koji Srbiji služi kao prva zvanična provera za kvalifikacije za SP, kao i za predstojeći Evrobasket. U susret tom duelu, za jedan srpski medij je govorio i nekadašnji košarkaš Partizana, a sada reprezentativac Slovenije, Aleksej Nikolić.

Baš sam gledao klipove sa društvenih mreža, ludnicu oko sezonskih karata. Baš mi je drago što se tako nešto dešava. Nadam se da će srušiti rekord Makabija i da će na svakoj utakmici Arena biti popunjena„, počinje Nikolić razgovor za Mozzart Sport posle odrađenog trening u dresu Slovenije.

Mnogo se promenio Partizan od vremena njegovog mandata.

Partizan je sada dosta drugačiji nego kada sam ja bio, sve ide u nekom potpuno drugom pravcu. Nadam se da idu uzlaznom putanjom, ja definitivno navijam za to. Baš me zanima kako će sve to izgledati, posebno jer smo se sada vratili u Evroligu, mesto koje Partizan zaslužuje zbog svega što predstavlja i zbog istorije koju ima. Pratiću svaku utakmicu, navijaću. Želim treneru Obradoviću i igračima puno sreće i neka osvoje sve.“

O svojoj selekciji sve najbolje kaže mladi Slovenac.

Naš zaštitni znak je drugarstvo, hemija daje rezultt koji svi hoćemo i želimmo. Uživamo u radu. Hemiju gradimo kroz godine, imamo sreće da smo se svi upoznali u mlađim selekcijama i jedan po jedan stizali u senore i sada smo svi zajedno, uspemo da se okupimo svi, svima je istinska želja da se okupimo i igramo košarku, ono što najviše volimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter