0
Košarka

Dejan Davidovac Kosarka reprezentacija Srbije KSS, Kosarkaski Savez Srbije trening i konferencija za medije, Stara Pazova 3.8.2022. Aug. 3. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DAVIDOVAC NAKON SLOVENIJE: Zbog ovoga se voli košarka, mogli su svi da uživaju u meču!

Objavljeno: 17.08.22 u 23:22

Slovenija i Srbija su u Stožicama u prijateljskom meču igrali reprizu finala Evrobasketa od pre pet godina, a ishod je bio identičan.U meču koji je odisao kvalitetom i sjajnom košarkom, ipak su slavili domaći nakon produžetaka rezultatom 97:92. Nakon meča je za medije govorio srpski košarkaš, Dejan Davidovac.

Dve jake reprezentacije, takmičarski nastrojene, iskreno i ne čudime što je meč ovako izgledao„, rekao je Davidovac medijima u Stožicama posle utakmice, da bi nastavio o navijačima:

„Zbog ovakvih mečeva se i voli košarka. Drago mi je što je publika uživala u predstavi, stvarno smo se svi trudili da pobedimo. Slovenija ima Luku na svojoj strani, sjajan igrač, nema smisla da analiziram, mi smo imali Jokića i eto… ljudi su mogli da uživaju u meču“.

Najbitnije su ipak kvalifikacije.

„Imamo još da radimo, ali mislim da sve ide u dobrom pravcu. Imali smo baš jaku proveru sada, videli smo neke stvari koje moramo da popravimo i da budemo maksimalno spremni kada na red dođu takmičarski mečevi“, zaključio je Davidovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter